Bemutatkozás


 2015. január elsején indítottuk portálunkat azzal a céllal, hogy a legnépszerűbb témákat tematikus oldalak formájában rendszerezzük, ügyelve arra, hogy mindig a legfrissebb tartalmat szolgáltassuk oldalaink látogatóinak.

Oldalainkat a témában jártas szerkesztők hozták létre, akik folyamatosan felügyelik és frissítik a megjelenő tartalmat.

Ennek köszönhetően az adott téma iránt érdeklődő látogatók a legaktuálisabb tartalmat érik el oldalainkon.  

Ügyelünk arra, hogy a legrelevánsabb linkek mellett az adott témakör alkategóriáit is megismerhesse a felhasználó.

Célunk, hogy elsődlegesen a Magyarországon működő, minőségi szolgáltatást nyújtó vállalkozásoknak ingyenes megjelenési lehetőséget biztosítsunk linkek formájában, ezáltal az adott téma iránt érdeklődő látogatók/vásárlók könnyen megismerhetik őket.

Az átlag felhasználók mellett a hasonló tevékenységi körrel rendelkező cégek is könnyen elérhetik egymást, ebből adódóan a jövőben egymás partnereivé válhatnak.

Amennyiben vállalkozását nem találja, vagy más kategóriában is szeretné megjeleníttetni azt, akkor az adott oldalon elhelyezkedő „Linkajánlás” funkció igénybevételével tudja megtenni.

Az ingyenes megjelenés mellett lehetőséget biztosítunk az oldalunkon kedvezményes banneres hirdetésre is korlátozott számban.

Portálunk indulását követően számos fejlesztést hajtottunk végre, szolgáltatásainkat továbbra is folyamatosan bővítjük.

Amennyiben a fenti lehetőségeken kívül szeretne egy további ingyenes, mégis kiemelt megjelenési lehetőséggel élni, ismerje meg partnerprogramunkat.

 

Kellemes napot, jó böngészést kíván az sLink.hu csapata.

 
 

Ismerje meg Partner programunkat