SZERKESZTŐNEK JELENTKEZÉS 

 

Miért érdemes csatlakoznod?


Az sLink.hu oldalainak szerkesztési lehetősége ingyenes.

Minden szerkesztésedben álló oldalon 2 db. 310x310 pixel nagyságú hirdetési felületet kapsz a bal és a jobb oldali oszlop tetején, amin ingyen reklámozhatod saját cégedet vagy akár szabadon értékesíthetsz.

  

 

 

Hogyan szerkesztheted az oldalaidat?


Az oldalaidat az sLink.hu saját fejlesztésű oldaladminisztrációs rendszerén keresztül szerkesztheted. A rendszer létrehozása során folyamatosan arra törekedtünk és a továbbiakban is arra törekszünk, hogy egyszerűen átlátható, könnyen szerkeszthető rendszert hozzunk létre. Emiatt programozási tudás nélkül, egyszerűen fogod tudni szerkeszteni oldaladat az oldaladminisztrációs rendszeren keresztül.

Ha a szerkesztés során bármiben elbizonytalanodnál vagy kérdésed merülne fel valamivel kapcsolatban, készséggel állunk rendelkezésedre.

 

Szerkesztési feltételek, alapelvek, szerkesztői segédlet


Az oldalszerkesztés során alkalmazott szerkesztési feltételeket, alapelveket, valamint a szerkesztéshez segítségként létrehozott szerkesztői segédletet a jelentkezésed pozitív elbírálása után e-mailben juttatunk el részedre a bejelentkezési adatokkal együtt. Ezeket a tartalmakat az adminisztrációs felületen keresztül is el tudod érni.

 

Hogyan lehetek szerkesztő?


Első lépésként keress egy témát, ami közel áll hozzád, szívesen dolgoznád fel és még nem szerepel a publikált oldalaink között.

Ehhez böngészd át főoldalunkat, valamint vedd igénybe a jobb felső sarokban található keresés funkciót is.

Ezt követően böngészd át a már szerkesztés alatt álló oldalaink listáját is, hogy megbizonyosodj arról, még senki nem adta le jelentkezését az általad szerkeszteni kívánt oldalra.

Szerkesztés alatt álló oldalak

 

Figyelj arra, hogy a szerkeszteni kívánt oldalad tartalmilag ne legyen átfedésben már létező sLink.hu oldalakkal!

Jelentkezésedet  a lehető leggyorsabban elbíráljuk. Előfordul, hogy több igénylés is érkezik ugyanarra az oldalra. Ebben az esetben a legjobb, legszínvonalasabb jelentkezés kerül elfogadásra.

Az alábbi űrlap kitöltésével kérjük add le jelentkezésed:


Kérjük, add meg a neved:

E-mail cím:

E-mail cím újra:

Igényelt sLink.hu oldal:

Már sLink.hu szerkesztő vagyok

Kérjük részletezd, hogy milyen koncepció szerint készítenéd el az adott oldalt:

Kérjük írd meg, hogy milyen dobozokat hoznál létre:

Az ÁSZF tartalmát megismertem, magamra nézve kötelezőnek tekintem: